BOKNINGSREGLER FÖR BRÖLLOP

 

Bokning sker via mail maria-mk@hotmail.com med ditt fullständiga namn, adress samt person nummer.

 

Läs igenom prislistan samt fliken Konsultation vid bokningen. Jag vill att du ska ha mottagit all information innan du gör en bokning

 

 Din bokning är bindande

 

Observera att reseersättning (se prislista) tillkommer på priset när jag ska ta mig till kunderna och ej ha behandlingen på Salongen Beauty By Strauss vid Hornstull, långholmsgatan 32.

 

Om avbokning sker debiteas 50% av den totala kostanden med en faktura hemskickad till dig med adressen du angivit vid bokningen.

 

Bröllops konsultationen ska inte ta mer än dom timmarna som står angivet i prislistan, var väl förberedd med bilder av vad du gillar samt egna tankar om vad du vill ha. Efter det är kostnaden 750 kr i timmen.

 

I Bröllops konsultationen ingår provsminkning tills vi har kommit fram till vad du vill ha samt en  provuppsättning. Observera att provuppsättningen det kommer bli en enklare variant av den frisyren du önskar.

 

 Betalning sker när jobbet är gjort,du betalar ingenting innan. Om du görs i ordning på salongen kan du betala med kort annars kontant på plats , kvitto skrivs av mig på plats vid kontant betalning. 

 

Jag kommer att ta hand om dig väl och ge dig dina drömmars frisyr och Makeup, det är din dag och jag är till för att förgylla den.

 

 

Maria Strauss