En konsultation sker vanligast 2-3v före bröllopet.
vi hörs ca 1 månad innan ditt bröllop,alla kunder sker i turårdning efter det datumet man gifter sig.
Vi bestämmer då möte och går igenom alla detaljer rörande håret,sminket och tider inför bröllopsdagen.
Maila mig gärna lite bilder några dagar innan konsultationen med den önskade stilen på frisyr. Det behöver inte vara exakt den du önskar utan mer vad man är ute efter för stil? helt uppsatt, utsläppt, halvuppsättning, stramt eller busigt,låg eller eller en hög uppsättning. Vi diskuterar bilderna när du kommer och sedan när jag förstår vad du söker utför vi en provuppsättning.
Under konsultationen gör jag provsminkningar för att ge förslag på vilka färger och stilar som skulle passa just dig.
Självklart kan man ha med sig bilder även på makeup för att visa på vad man gillar i stilen.
Vi beslutar om du kommer behöva löshår i din uppsättning samt vilka dekorationer du är intresserad av. Jag har en del pärlor, stenar, diadem, hårklämmor m.m (ej färska blommor eller slöjor)
Jag använder mig av ett urval av Makeup från olika märken, har testat mig fram under åren och hittat mina favoriter som jag kan garantera sitter många timmar fram, det som behöver bättras på under dagen är puder samt läppstift/läppglans (det läppstift/läppglans du valt under konsultationen får du med dig i en liten burk att bättra på själv)
Lösögonfransar ingår om man vill ha, finns lite olika modeller av fransar. Jag rekomenderar fransar som sitter i små knippen "flares" som tvättas bort med rengöring för vattenfast smink.
Försök att vara så tydlig som möjligt så jag förstår dina önskemål :)